קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות23
סוגי מאכליםלחם
מגזין

ארטישוק פוקצ'ה

ארטישוק פוקצ'ה
זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שקית פעולה מהירה שמרים, antipasti ארטישוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ארטישוק-ברי פוקצ'ה, ארטישוק, עגבניות ואסיאגו פוקצ'ה, ו ארטישוק ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
להטות את הקמח לתוך קערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את השמרים והמלח, ואז בהדרגה לשפוך 350 מ " ל מים פושרים, ערבוב כמו שאתה הולך. להביא את הבצק יחד עם כפית, ואז עם הידיים. זה צריך להיות רך, אבל לא דביק מדי או רטוב. אם זה רגיל לבוא יחד, לשפוך קצת מים נוספים; אם הבצק רטוב מדי, להוסיף קמח נוסף. טיפ על משטח עבודה משוריין ללוש במשך כ 10 דקות, או עד חלקה, רך מעיינות בחזרה כאשר דחף עם אצבע. השאירו לעלות בקערה משומנת מכוסה בסרט נצמדות במקום חם עבור 1 hr או ארוז עם טעמים הקיץ עד הבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
רצועת עלים ממחצית הרוזמרין וקוצצים דק. לשבור את השאר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
4
מסננים את הארטישוקים, שומרים את השמן, וקוצצים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
כאשר עלה, להטות את הבצק על משטח עבודה משומן להתגלגל לתוך מלבן 35 x 45cm. להחליק תבנית אפייה משומנת מתחת לחצי הבצק. למעלה חצי עם ארטישוקים, כל פרמזן ורוזמרין. לטחון על פלפל שחור טפטוף עם קצת שמן שמורות. מקפלים על החצי השני של הבצק, לחיצה על הקצוות יחד ומתחת לאטום. השאירו לעלות במקום חם, מכוסה בסרט נצמד משומן, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צווארי עוףצווארי עוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
טפטוף עם קצת יותר של השמן ולעשות שקעים בחלק העליון עם האצבעות. Pop רוזמרין sprigs לתוך שקעים וגרר על קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8
אופים במשך 15 דקות, עד הזהב ועלה. מגניב על מתלה במשך 30 דקות, לחתוך לריבועים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לפוקצ ' ה. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto