קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות33
מגזין

ארנב וכופתאות

ארנב וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארנב וכופתאות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. אם יש לכם יין, חלב חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו חור הארנב, Cacciatore ארנב, ו לזניה ארנב (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים ארנבות וצור.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הוסף mirepoix, ו caramelize קלות. תהרסי את המחבת עם היין.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף מלאי ומבשלים עד ארנב הוא מכרז. מגניב לקטוף את הבשר מהעצמות. שמור את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
מיץמיץ
מלאימלאי
בשרבשר
4
לצרוב ירקות בחמאה מסוימת, על מקל 1/4 עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
5
מוסיף את עשבי תיבול ושום ויין. להפחית au sec (עד פאן הוא כמעט יבש).
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים 1/2 מקל חמאה ומערבבים להמיס מבלי לשבור. מערבבים בקמח עד incorporated. מערבבים בהדרגה מיץ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
7
מבשלים כ -30 דקות עד טעם roux נעלם.
8
מוסיפים בשר ארנב הרים ועונה, לפי הטעם, עם מלח, פלפל, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
טימין מיובשטימין מיובש
בשר ארנבבשר ארנב
רוטב חריףרוטב חריף
פלפלפלפל
מלחמלח
9
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מערבבים את כל החומרים יבשים.
11
מערבבים את כל החומרים הרטובים.
12
מערבבים את 2 יחד ערבוב מעט ככל האפשר.
13
יוצקים את התבשיל החם בתבנית תבשיל גדולה ושחרר כופתאות בגודל כדור גולף בכל רחבי החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות או עד מבעבע בקצוות ואת הכופתאות הפכו חום זהוב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1מקלותחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה מומסתחמאה מומסת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות גזרקוביות גזר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות סלריקוביות סלרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות שורש סלריקוביות שורש סלרי1גלונים1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן10ריבס, קצוץ טרי או קפואטימין מיובשטימין מיובש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)שום קצוץשום קצוץ1צביטהקמצוץ אדמה קאייןקמצוץ אדמה קאיין1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט10ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חריףרוטב חריף1גלוניםmirepoix (2 חלקי בצל, 1 חלק גזר וסלרי 1 חלק)mirepoix (2 חלקי בצל, 1 חלק גזר וסלרי 1 חלק)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות בצלקוביות בצל2ארנבות שלמותארנבות שלמות2(חוֹרֶף)עלי רוזמרין קצוץ טריעלי רוזמרין קצוץ טרי1צביטהקמצוץ מרווהקמצוץ מרווה2(חוֹרֶף)עלי מרווה קצוצים טרייםעלי מרווה קצוצים טריים10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)טרי קצוץ עלי טימיןטרי קצוץ עלי טימין4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפת קוביותלפת קוביות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה10ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר