תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארנב וכופתאות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. אם יש לכם יין, חלב חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו חור הארנב, Cacciatore ארנב, ו לזניה ארנב (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים ארנבות וצור.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הוסף mirepoix, ו caramelize קלות. תהרסי את המחבת עם היין.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להוסיף מלאי ומבשלים עד ארנב הוא מכרז. מגניב לקטוף את הבשר מהעצמות. שמור את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
מיץ
מלאי
בשר
4
לצרוב ירקות בחמאה מסוימת, על מקל 1/4 עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חמאה
5
מוסיף את עשבי תיבול ושום ויין. להפחית au sec (עד פאן הוא כמעט יבש).
מרכיבים שתצטרך
שום
עשבי תיבול
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים 1/2 מקל חמאה ומערבבים להמיס מבלי לשבור. מערבבים בקמח עד incorporated. מערבבים בהדרגה מיץ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
מיץ
7
מבשלים כ -30 דקות עד טעם roux נעלם.
8
מוסיפים בשר ארנב הרים ועונה, לפי הטעם, עם מלח, פלפל, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
טימין מיובש
בשר ארנב
רוטב חריף
פלפל
מלח
9
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מערבבים את כל החומרים יבשים.
11
מערבבים את כל החומרים הרטובים.
12
מערבבים את 2 יחד ערבוב מעט ככל האפשר.
13
יוצקים את התבשיל החם בתבנית תבשיל גדולה ושחרר כופתאות בגודל כדור גולף בכל רחבי החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות או עד מבעבע בקצוות ואת הכופתאות הפכו חום זהוב על גבי.