ארנב עם חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ארנב עם חרדל. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.39 דולר למנה. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו ארנב, מלח ופלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. מתכונים דומים: ארנב ברוטב חרדל, ארנב עם חרדל ובייקון, ו ארנב ברוטב חרדל.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מתבלים את הארנב במלח ופלפל, ומורחים עליו את החרדל.
מכניסים לתנור הולנדי ויוצקים סביבו את השמן והיין הלבן. ואז לשים את הבצל הקטן ומפזרים את חתיכות בייקון.
אופים מכוסה, במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר את המכסה והפוך חתיכות ארנב. סוחטים מעט מיץ מהתפוז מעל. מחזירים לתנור, ללא כיסוי, למשך 30 דקות, או עד שהארנב רך.
מגישים עם תפוז פרוס ופירה. תיאבון טוב!!!