קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל

ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל
ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1650 קלוריות, 232 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אביב. אם יש לכם פלפל קאיין, כרישה, חלצי ארנב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו ניוקי עם פטריות מורל ואפונת אביב, ארנב עם ירקות אביב-קוקוט פרינטני אוררה דה לאפין, ו ניוקי עם ירקות אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממליחים ומפלפלים את חלצי הארנב. במחבת מטגן גדולה מחממים שמן וחמאה על אש גבוהה. צורבים את החלציים מכל הצדדים ואז מבשלים עד לבינוניות בינונית כ -2 דקות נוספות. הניחו בצד ושמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ארנב שלםארנב שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעל חום בינוני באמצעות מחבת גדולה ומטגנים, מוסיפים שמן זית וחמאה. קרמל את הניוקי משני הצדדים במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ניוקיניוקי
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים פטריות מורל מוקפצות, בצל, שעועית פאבה,
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
פולפול
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
אפונה טרייה, שרכים של כינור וכרישה פראית.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
אפונה טרייהאפונה טרייה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
5
מוסיפים שום ושאלוט וממשיכים לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים ציר עוף מעט בכל פעם ומצמצמים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
7
מוסיפים פטרוזיליה, שמנת כבדה, פרמזן, שמן כמהין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן כמהיןשמן כמהין
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
מחממים את קצף המורל ומחית התרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9
על אש בינונית בסיר בינוני מטגנים שום, שאלוט, מורל, כרישה ובצל בחמאה עד שהם רכים מאוד כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פטריות מורלפטריות מורל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים ציר עוף. מביאים לרתיחה תחת אש גבוהה. כשמדובר לרתיחה מוסיפים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
11
מסירים מהאש ומחית בבלנדר. מלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
על אש בינונית בסיר בינוני מוסיפים חמאה ומקפיצים בצל וכרישה כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים ציר עוף, מביאים לרתיחה ואז מכניסים לבלנדר עם תרד. מחית עד לקבלת תערובת חלקה ומעבירים לקערה. מתבלים במלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מניחים את הקערה על אמבט קרח כדי להפסיק את תהליך הבישול. זה שומר על צבע ירוק בהיר. שומרים במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)11 קילו קישואים,6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל קאייןפלפל קאיין2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנבטי אפונה, לקישוטנבטי אפונה, לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולפול1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקfiddlehead שרכיםfiddlehead שרכים11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון42ניוקי מוכןניוקי מוכן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה (חלק לבן בלבד)כרישה (חלק לבן בלבד)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה, שטופה וקצוצה (חלק לבן בלבד)כרישה, שטופה וקצוצה (חלק לבן בלבד)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה פראית, שטופה וחתוכה לרצועות 1 1/2 אינץכרישה פראית, שטופה וחתוכה לרצועות 1 1/2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות מורל טריות, מוקפצות 1 כפית שמן זית וחמאה עם 1 כפית שאלוט קצוץ ו 1/2 כפית שום קצוץפטריות מורל טריות, מוקפצות 1 כפית שמן זית וחמאה עם 1 כפית שאלוט קצוץ ו 1/2 כפית שום קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות מורל טריות, שטופות ומיובשותפטריות מורל טריות, שטופות ומיובשות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית טהורשמן זית טהור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל טחוןבצל טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה מתוקה טרייה, מופגזת ומבושלת במים מומלחים, ואז מזועזעת באמבט קרחאפונה מתוקה טרייה, מופגזת ומבושלת במים מומלחים, ואז מזועזעת באמבט קרח6חלצי ארנבחלצי ארנב6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלוט טחוןשאלוט טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרד, מבושל במים מומלחים ואז המום באמבט קרחתרד, מבושל במים מומלחים ואז המום באמבט קרח1בצל אביב, פרוס ומקורמל בכפית 1 שמן זית וכפית 1 חמאהבצל אביב, פרוס ומקורמל בכפית 1 שמן זית וכפית 1 חמאה11 קילו קישואים,שמן כמהיןשמן כמהין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח12כמהין שחורות, פרוסות לקישוטכמהין שחורות, פרוסות לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.