ארנב רוזמרין
ארנב רוזמרין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 416 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 88 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם רוזמרין, מיץ לימון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: ארנב אגנולוטי עם רוזמרין וברודו עוף, ראגו של ארנב מטוגן איטי וו חומוס, רוזמרין ושום, ו ג'ירוס שרימפס רוזמרין ושום קלוי עם רוטב צזיקי רוזמרין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את הבצל הפרוס דק על תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
לשפשף את הארנב עם מיץ לימון ושמן זית.
מפזרים מבפנים ומבחוץ בתערובת של רוזמרין, פטרוזיליה וכמון.
מקום ארנב לתוך מחבת צלייה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, ואז מפזרים שקדים על הבצל. ממשיכים לאפות עד שהבשר הפך אטום, כ -15 דקות.