קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

אתה שם גבינה על פסטה מאכלי ים?

אתה שם גבינה על פסטה מאכלי ים?
אתה שם גבינה על פסטה מאכלי ים? יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לך לחנות ותביא פטה קלה, פלפל, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטאן ופירות ים, פסטה מאכלי ים, ו פסטה מאכלי ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מתבלים את חסילוני הסלע במלח ופלפל. במחבת sauté גדולה, ישר צדדית, מחממים את 3 כפות שמן זית על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס רוקשרימפס רוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השרימפס וצורב מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות בצד. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר אותם לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיף את jalapeño (ים) ושום למחבת; sauté במשך כ 3 דקות, עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את פירה עגבניות שרי; העונה עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1 כפית. מבשלים על אש נמוכה, עד פירה עגבניות יש התעבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים. מבשלים 1 דקה פחות מאשר הוראות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז במסננת, שומר על 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מוסיפים את הפטוצ ' יני ואת נוזל הבישול למחבת של פירה עגבניות רותח; להגדיל את החום בינוני. להחזיר שרימפס למחבת; לזרוק לשלב. לטגן את הפטה לתוך המחבת; להמשיך לערבב בעדינות פסטה ורוטב במשך כ 1 דקה יותר. לטעום לראות אם התערובת צריכה יותר מלח (המלחות של פטה יכול להשתנות).
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים את הפסטה בארבע קערות רחבות ורדודות עם טפטוף של שמן זית כתית מעולה מעל כל מנה יחד עם פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק