אתה שם גבינה על פסטה מאכלי ים?
אתה שם גבינה על פסטה מאכלי ים? יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לך לחנות ותביא פטה קלה, פלפל, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטאן ופירות ים, פסטה מאכלי ים, ו פסטה מאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור הפסטה.
מתבלים את חסילוני הסלע במלח ופלפל. במחבת sauté גדולה, ישר צדדית, מחממים את 3 כפות שמן זית על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את השרימפס וצורב מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות בצד. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר אותם לצלחת.
מוסיף את jalapeño (ים) ושום למחבת; sauté במשך כ 3 דקות, עד שהם מתרככים.
מוסיפים את פירה עגבניות שרי; העונה עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1 כפית. מבשלים על אש נמוכה, עד פירה עגבניות יש התעבה מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים. מבשלים 1 דקה פחות מאשר הוראות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז במסננת, שומר על 1/4 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים את הפטוצ ' יני ואת נוזל הבישול למחבת של פירה עגבניות רותח; להגדיל את החום בינוני. להחזיר שרימפס למחבת; לזרוק לשלב. לטגן את הפטה לתוך המחבת; להמשיך לערבב בעדינות פסטה ורוטב במשך כ 1 דקה יותר. לטעום לראות אם התערובת צריכה יותר מלח (המלחות של פטה יכול להשתנות).
מגישים את הפסטה בארבע קערות רחבות ורדודות עם טפטוף של שמן זית כתית מעולה מעל כל מנה יחד עם פלפל שחור טחון טרי.