באן קוון
Banh Cuon יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 18. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך רוטב דגים אסייתי, חתיכות פטריות אוזן עץ, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מתכון Banh Cuon (לחמניות אורז מאודה), ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", ו גלילי אביב טריים עם הויסין-מטבל בוטנים (Goi Cuon) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את קמח האורז עם קמח תירס, קמח טפיוקה ומלח.
לטאטא במים 2 כפיות של השמן עד מעורבב.
בקערה קטנה, לכסות את פטריות אוזן העץ עם מים חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מסננים וקוצצים את הפטריות.
במחבת קטנה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את חזיר הקרקע ואת הבצל ומבשלים על אש מתונה, לשבור את הבשר עם מרית, עד לא נשאר ורוד, על 4 דקות. מערבבים את הפטריות הקצוצות ורוטב הדגים ומתבלים במלח ופלפל.
שמן 3 סדינים אפייה גדולה.
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' ומברשת עם שמן.
לטאטא את הבלילה קמח אורז היטב. כאשר השמן חם, יוצקים 2 כפות של הבלילה למחבת, מטה ומנער את המחבת באופן שווה מעיל התחתון עם הבלילה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד crpe הוא מוצק, על 2 דקות. עם מרית, להפוך את crpe ולבשל במשך 30 שניות יותר. להעיף את crpe שטוח על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם הבלילה הנותרת כדי לעשות סך של 18 crpes; אל תתנו crpes חפיפה על סדיני האפייה או שהם יישארו יחד.
כפית על 2 כפות של מילוי הפטרייה למרכז של כל קרפה ולקפל בצדדים כדי לכסות את המילוי וליצור ריבוע מסודר. מכסים את הקרפים בנייר כסף ואופים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מסדרים את חבילות האורז על מגש ומכניסים עליהן את רוטב ה-Nuoc Cham. פזר את פרוסות המלפפון, שאלוט מטוגן ונבטי שעועית בכל רחבי הקרפים ומגישים.