בוטנים פריך
בוטנים פריך דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם מים, סירופ תירס, בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך את כולםמתכונים. 218 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: חטיפי עוגיות שבירים בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים, בוטנים פריך, ו שביר הבוטנים הטוב ביותר של אמא.
הוראות
הניחו כמה גיליונות נייר כסף בכדי לכף את הבוטנים החמים שבירים.
במחבת גדולה מערבבים יחד את הסוכר, הסירופ והמים. מבשלים בחום בינוני - גבוה, תוך ערבוב קבוע.
מחממים עד לתערובת יש עקביות כדור קשה.
מחממים ל -250 עד 265 מעלות צלזיוס (121 עד 129 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת כדור נוקשה. אם אתה לא הבעלים של מדחום ממתקים, מדי פעם להחזיק כף מעל תערובת, ומאפשר לו לטפטף את הכף. כאשר תערובת היא בשלב כדור קשה, זה יהיה 'שיער' את הכף כאשר נופל, נראה כמו קורי עכביש ברור.
ברגע התערובת היא עקביות כדור קשה, להוסיף בוטנים גלם. (הם יקפצו קצת.) כאשר התערובת מתחילה להפוך חום בהיר בהיר, כאילו זה מתחיל לשרוף, להסיר מן התנור.
כף חתיכות בגודל ביס על נייר כסף לא מרוסס, תוך ערבוב מתמיד בין כל כמה חתיכות.
ניתן לשפוך תערובת גם על נייר כסף לא מרוסן כחתיכה אחת גדולה ולשבור לחתיכות קטנות יותר לאחר שהתקרר.