זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. מתכונים דומים: .
הוראות
1
חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים קוביות חזיר מלח ומטגנים עד להשחמה מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
4
בקערה גדולה מערבבים יחד את חזיר המלח, תפוחי האדמה, הבצל, הביצים, החמאה, החלב, המלח והפלפל. טפחו את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזיר מלח
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס), וממשיכים לאפות 40 דקות נוספות.