קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בולבה קושה

בולבה קושה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. מתכונים דומים: .

הוראות

1
חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים קוביות חזיר מלח ומטגנים עד להשחמה מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
4
בקערה גדולה מערבבים יחד את חזיר המלח, תפוחי האדמה, הבצל, הביצים, החמאה, החלב, המלח והפלפל. טפחו את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזיר מלחחזיר מלח
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס), וממשיכים לאפות 40 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.