המתכון של מיקה בולגוגי מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. במנה עיקרית זו יש 465 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בשר בקר, דבש, יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), הפיצה העליונה של מיקה, ו דבש של מיקה וסלמון מזוגג סויה (מתכונים דומים).
קוריאני ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.