קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות35
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בולגור אנטולי פילאב

בולגור אנטולי פילאב
צריכים תוספת ללא חלב ? הבולגור האנטולי פילב יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 279 קלוריות . מתאים ל-6 ומחירו 73 סנט למנה מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם יש לכם נענע, עדשים ירוקות, מלח ופלפל גרוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילאף חציל טורקי (חציל) (פטליקנלי פילאב) , פילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - מרסימקלי בולגור פילאווי וכרישה עם בולגור .

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות דרך הבצל; ממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתרככות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנות1 עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנות
עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנותעגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים מרק בקר על תערובת הבצל והעגבניות; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים בורגול לתוך המרק הרותח; מתבלים במלח ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על רתיחה עד שהבורגול מתחיל להתרכך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בורגולבורגול
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מוסיפים עדשים וחומוס; ממשיכים לבשל עד שהלחות מתאדה והבורגול רך, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשיםעדשים
בורגולבורגול
5
מסירים את המחבת מהאש. מניחים בצד לצינון כ-30 דקות. מקפלים את הנענע לתערובת הבורגול להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות