בולגור אנטולי פילאב
צריכים תוספת ללא חלב ? הבולגור האנטולי פילב יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 279 קלוריות . מתאים ל-6 ומחירו 73 סנט למנה מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם יש לכם נענע, עדשים ירוקות, מלח ופלפל גרוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילאף חציל טורקי (חציל) (פטליקנלי פילאב) , פילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - מרסימקלי בולגור פילאווי וכרישה עם בולגור .
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות דרך הבצל; ממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתרככות, 1 עד 2 דקות.
יוצקים מרק בקר על תערובת הבצל והעגבניות; להביא לרתיחה.
מערבבים בורגול לתוך המרק הרותח; מתבלים במלח ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על רתיחה עד שהבורגול מתחיל להתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים עדשים וחומוס; ממשיכים לבשל עד שהלחות מתאדה והבורגול רך, 3 עד 5 דקות נוספות.
מסירים את המחבת מהאש. מניחים בצד לצינון כ-30 דקות. מקפלים את הנענע לתערובת הבורגול להגשה.