בולגור עם חצילים ופלפלים קלויים
בולגור עם חצילים קלויים ופלפלים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, פלפל, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו בולגור עם פלפלים אדומים קלויים, חומוס ותרד, חציל ופלפלים קלויים של קים, ו שניצל חצילים ופלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1/2 כפית מלח; לזרוק.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מערבבים חצילים, פלפלים, בצל, ו 1 כף שמן בקערה גדולה; לזרוק היטב.
תערובת חצילים להפיץ באופן שווה במחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול; מפזרים 1/4 מלח כפית ופלפל שחור.
הסר עור לבן, נייר מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני).
לחתוך את החלק העליון 1/4 אינץ ' של ראש שום באמצעות סכין משונן; להשליך העליון. לשפשף 1/4 כפית שמן על החלק התחתון של ראש שום.
מוסיפים ראש שום, בצד לחתוך למעלה, לתערובת חצילים.
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד ירקות משחימים, ערבוב מדי פעם.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים כמון, כורכום, זנגביל, מרק עוף. מביאים לרתיחה. מערבבים ב bulgur; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 20 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר שום מתערובת חצילים. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. מערבבים עיסת שום, תערובת חצילים, פטרוזיליה, ומיץ לימון לתערובת בולגור.