בוקטיני עם פטריות
אם יש לכם שיני שום, קצפת כבדה, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 38%. נסו Bucatini עם תרד פסטו ופטריות, ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), ו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף פורצ ' יני ביסודיות.
שלב פורצ ' יני ו 2/3 כוס מים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני.
לבשל פסטה עם 1 כף מלח במים רותחים 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט, תערובת פטריות, ושום; קצוץ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פורצ ' יני, שרי, ו 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
גרגר דק 1 גרם גבינה; להתפורר הנותרים גבינה. להפחית חום בינוני. מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, 1/4 כוס שמורות פורצ ' יני השריה נוזלי, 1/4 כוס גבינה מגוררת, שמנת, מרווה קצוצה, ופלפל; לזרוק היטב לשלב.
מניחים על 1 1/4 כוסות תערובת פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1 כף גבינה מתפוררת.
מקשטים עם גבעולים מרווה,אם תרצה.