בטטה ומרק פלנטיין צלוי עם פלנטיין מטוגן וקרם צ'ילה מעושן
בטטה ומרק פלנטיין צלוי עם פלנטיין מטוגן ועישן צ'ילה Creman נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלנטיין, פלנטנות, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קרמה דה פלטנו ורדה (מרק פלנטיין קרמי), פלנטיין מתוק וחשיש תפוחי אדמה, ו Sopa de Patacón (מרק פלנטיין ירוק מטוגן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים plantain על תבנית אפייה וצולים עד עורות שחורים plantains רך, להסיר ולתת מגניב. לקלף לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
לחמם סירופ מייפל על חום בינוני, להוסיף את plantain קלוי ו לטגן עד caramelized.