בטטה-לביבות תפוחים
לביבות תפוחי אדמה מתוקים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו לביבות בטטה ותפוחים, בטטה-לביבות תפוחים, ו לביבות בטטות דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לגרוס בטטות ותפוחים (על מנת לשמור על תפוחים מפני חמצון) על ידי שפשוף אותם על פני החורים הגדולים של יד או פומפיה תיבת; כתם קל לחות עודפת עם מגבת נייר. מערבבים בכל שאר החומרים למעט שמן עד מעורבב.
במחבת גדולה, חום שמן 1/4 אינץ ' על חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות או עד חם (כמות השמן המדויקת הנדרשת תשתנה בהתאם לגודל של המחבת שלך). זרוק הבלילה על ידי כפות לתוך שמן חם, הבלילה שטוח טופס פנקייק 2-3 אינץ'. מטגנים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב וקצוות תוססים.
ניקוז על מגבות נייר הניח על צלחת; לשרת חם.