קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי
ביגולי עם רוטב בצל-אנשובי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, שדה שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל, ו בצל ועוגות אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר סיר של מים מלוחים על חום בינוני גבוה ולתת לו להגיע לרתיחה איטית כפי שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת הגדולה מעל חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, מערבבים את הבצל והשום; מתבלים עם חצי כפית מלח, ומכסים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תן את הבצל לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד מרוכך היטב בצבע זהוב קל, מגודר עם חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את האנשובי הקצוץ ומבשלים, מערבבים עד שהאנשובי נמס בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את האטריות למים ומרתיחים אותם עד שבקושי מבושלים. הגודל והסוג של אטריות שתבחרו יקבעו את זמן הבישול. שימו לב אליהם בזהירות כשאתם מסיימים את הרוטב.להעלות את החום, להוסיף את המניה, ולהביא את הרוטב לרתיחה. ואז להנמיך את החום בינוני שוב ומערבבים עד הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. העונה בנדיבות עם פלפל שחור סדוק טרי וקצת מלח במידת הצורך (טעם ראשון).באמצעות מלקחיים טיפת הפסטה (עם קצת מים עדיין נצמדים) לרוטב בצל אנשובי. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
רוטב דגיםרוטב דגים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)