ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי
ביגולי עם רוטב בצל-אנשובי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, שדה שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל, ו בצל ועוגות אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר סיר של מים מלוחים על חום בינוני גבוה ולתת לו להגיע לרתיחה איטית כפי שאתה מכין את הרוטב.
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת הגדולה מעל חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, מערבבים את הבצל והשום; מתבלים עם חצי כפית מלח, ומכסים את המחבת.
תן את הבצל לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד מרוכך היטב בצבע זהוב קל, מגודר עם חום, על 15 דקות.
מוסיפים את האנשובי הקצוץ ומבשלים, מערבבים עד שהאנשובי נמס בשמן החם.
מוסיפים את האטריות למים ומרתיחים אותם עד שבקושי מבושלים. הגודל והסוג של אטריות שתבחרו יקבעו את זמן הבישול. שימו לב אליהם בזהירות כשאתם מסיימים את הרוטב.להעלות את החום, להוסיף את המניה, ולהביא את הרוטב לרתיחה. ואז להנמיך את החום בינוני שוב ומערבבים עד הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. העונה בנדיבות עם פלפל שחור סדוק טרי וקצת מלח במידת הצורך (טעם ראשון).באמצעות מלקחיים טיפת הפסטה (עם קצת מים עדיין נצמדים) לרוטב בצל אנשובי. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עד מצופה היטב.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.