ביגולי עם ראגו ברווז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 1121 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, חלב חם, יין אדום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. מתכונים דומים: ספקטלה עם ראגו ברווז, ראגו ברווז ונציאני, ו ריגטוני עם סמרטוט ברווז.
הוראות
1
להכנת ראגו: שטפו רגלי ברווז והסירו את כל השומן. יבש.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
2
בקדרה עבה בתחתית או בתנור הולנדי, מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים רגלי ברווז ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
4
מוסיפים בצל, גזר, שום וסלרי ומבשלים עד לריכוך, בערך 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים יין, עגבניות, ציר עוף ופטריות מיובשות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים רגליים ברווז ולחזור לרתיחה, חום נמוך, לכסות ולאפשר לבשל במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
7
הסר רגלי ברווז ואפשר להתקרר. משוך את כל הבשר מהעצמות וחזור לסיר ללא העצמות. מבשלים ללא כיסוי למשך 30 דקות, או עד שהוא סמיך למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
כדי להכין מנה: למלא סיר גדול עם 6 ליטר מים ולהוסיף 2 כפות מלח. מבשלים ביגולי עד אל דנטה, בערך 8 עד 9 דקות.
להכנת פסטה: הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את תערובת הביצים והחלב. בעזרת מזלג מקציפים יחד את תערובת הביצים והחלב ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מגובשת, הסר את הבצק מהלוח וגרד את כל פיסות הקרום שנותרו. מחק את החלקים האלה. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
הערה: אל תדלג על חלק הלישה או המנוחה של המתכון הזה. הם חיוניים לפסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
להכנת ביגולי: ללוש בצק עד לקבלת תערובת חלקה ומהודקת ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
15
חותכים בצק לתוך 6 ולהפעיל דרך מטחנת בשר להגדיר גודל שחול הקטן ביותר. כמו פסטה יוצא, לחתוך אותו לחתיכות 12 אינץ ' ומיד אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
16
הניחו על גיליון העוגיות המאובק בקמח תירס, והקפידו לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.