בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר
בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, ורמוט, תפוחי אדמה אדומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בגריל איולי חרדל עם עשבי תיבול בסדר, פילה מיניון עם דבש-דיז'ון ויניגרט, לבנדר עשב משובח גבינת עיזים וחסה חמאה, ו תפוחי אדמה צלויים עם עשבי תיבול.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
כדי להפוך את תפוחי האדמה: בסיר בינוני לשלב את ורמוט, מים, פטרוזיליה, טרגון, גרידת לימון, ומלח. תניח בצד.
חותכים את תפוחי האדמה במחצית אופקית. חותכים חלק קטן מהקצוות המעוגלים -- כך שתפוחי האדמה עומדים בלי להתגלגל -- וזורקים.
מוסיף את תפוחי האדמה חצויים לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה לבשל עד רק מזלג במכרז, על 8 דקות. מניחים את תפוחי האדמה בצד כדי להתקרר בנוזל במשך 5 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנת 2 כפיות של נוזל הבישול. זרוק את עשבי התיבול ואת גרידת הלימון. עם כף קטנה או כדור מלון, לגרוף קצת מכל תפוח אדמה, כדי להפוך קצת "קערה" עבור הגבינה.
לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן בקערה קטנה, ולעמוד אותם על תבנית אפייה.
אופים עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה בינונית, שמנת את הגבינה עם קרם פרש ואת 2 כפיות של נוזל בישול שמור. מקפלים את הפטרוזיליה טחון, טרגון, עירית, ו chervil. מתבלים עם פלפל, לפי הטעם.
הסר את תפוחי האדמה מהתנור ולתת להתקרר מעט. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, כפית מנה של תערובת הגבינה לתוך כל תפוח אדמה. הגדר את תפוחי האדמה על מגש ומעל עם מקטעי צ ' ייב לקישוט.