בייקון בישול איטי-ראנץ ' עוף ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון בישול איטי-ראנץ ' עוף פסטן. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בייקון, פלפל, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו פסטה עוף ברוטב בייקון מבושל איטי, פסטת עוף ברוטב בייקון איטי שמנת, ו בייקון חווה בישול איטי עוף - 6 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול; מקום חזה עוף בתנור.
בקערה בינונית, מערבבים את שאר המרכיבים למעט ספגטי.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 6 שעות או על הגדרת חום גבוהה 3 עד 4 שעות.
כאשר כ -15 דקות נותרו, לבשל ולנקז ספגטי כפי שהורה על החבילה.
רגע לפני ההגשה, לגרוס עוף עם 2 מזלגות, ולזרוק תערובת עוף שמנת עם ספגטי מבושל.