צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה
צדפות ים מוקפצות עם קוסקוס בשומשום תפוח ופטריות כרובית סגולות וצהובות דורשות על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 4 מנות . במנה עיקרית זו יש 577 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, שמנת כבדה, תפוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התפוח הירוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללחם התפוחים הזה יש טעם של פאי תפוחים. כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו צ'יפוטלה בטטה ופירה תפוחים מתובל.
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הסגולה, שמנת וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הצהובה, שמנת, וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולאחר מכן להוסיף את הקוסקוס, מערבבים, מכסים, ולתת לשבת במשך 5 דקות. באמצעות מזלג, fluff את הקוסקוס ואז לקפל את זרעי תפוח ושומשום. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לשימור,
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המלח ואת אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן. לצרוב את הצדפות, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב עמוק משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
חותכים כל צדפה בחצי אופקית ועונה עם מלח קארי.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מחלקים את פירה כרובית סגול וצהוב בין 4 צלחות. מסדרים כף של קוסקוס בצד אחד של כל צלחת. מסדרים 6 צדפות חצי בצד השני של כל צלחת.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.