קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

בייקון ותרד ממולאים בצלי צלעות.

בייקון ותרד ממולאים בצלי צלעות.
בייקון וצלי בשר ממולא תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פירורי לחם גסים עשויים לחם בן יום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו צלי חזיר ממולא תרד, סלמון צלוי ממולא תרד, ו עוף צלוי ממולא תרד ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בייקון דופק כמה פעמים במעבד מזון לקצוץ גס. Scrapeinto מחבת גדולה; לבשל על mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא חום אבל לא פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העבר לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
Pouroff ושמור 2 כפות טפטוף בייקון עבורשימוש נוסף. החזירו את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים סלרי, בצלצלים ושום; לכסות ולצלצל, ערבוב מדי פעם, עד vegetablesare רך, כ 5 דקות. מערבבים בתרד וcrème fraîche; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2-3 דקות יותר. לגרד תערובת intoa קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים פירורי לחם, בצל ירוק, מרווה,טימין, ואגוז מוסקט לתערובת מלית. העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. מכסים עם plasticwrap ומקררים. מערבבים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(קיבלר)(קיבלר)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
Spreadstuffing על גיליון אפייה rimmed;כיסוי עם ניילון לעטוף ומילוי refrigerateuntil הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
בואו בשר לעמוד בחדר temperaturefor 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום עד 232°. הגדר מתלה בצורת V insidea מחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים צלי על פני עבודה עם עצמות עומדות ישר. באמצעות סכין, לחתוך לאורך עצמות כל כך1 " של בשר מחובר בבסיס העצמות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
משוך עצמות מן הבשר כדי ליצורכיס רחב 3"-4" בחלק העליון. Packstuffing קלות לכיס. החל מקצה אחד, לקשור חוט מטבח אופקית סביב העצמות כדי לשמור אותם במקום ולאבטח thestuffing. תקשור את הצלי בצורה אנכית בין העצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מתבלים את הצלי (כולל העצמות)בנדיבות עם מלח ופלפל, משפשפים עם שמן ומפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מקום צלי, עצמות הפונות כלפי מעלה, במחבת מוכנה; טיפים עצם העטיפה בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
רוסטביף ל-20 דקות. להפחית את heatto 177° ולהמשיך צלייה עבור about3 שעות-מתחיל לחקור את מרכז roastat סימן 2-שעה-עד מיידי readthermometer מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי צלי110–115°F עבור נדיר ו120°f–125°F עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
8
להעביר את הצלי ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
תן לנוח לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
10
הסרת החוט.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1
חתוך בין הצלעות כדי להכין 5 סטייקים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2
אפשרות גילוף 2: כפית מלית intoa קערת הגשה. חותכים את מתלה צלעות על ידי חתוךבאמצעות רצועה של בשר בבסיס העצמות. עצמות של סליקבין והעברת צלעות למגש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים בשר על משטח עבודה; לחתוך into1/4"-1/2" -פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
העברת פרוסות platterwith צלעות ומגישים עם כפות קטנות שלשטאיפינג בצד.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוס בייקון מעושן-אפלווד, לחתוך לרוחב ל 1/2 פרוס בייקון מעושן-אפלווד, לחתוך לרוחב ל 1/2 " חתיכות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טריים מחוספסים העשויים מלחם לבן בן יוםפירורי לחם טריים מחוספסים העשויים מלחם לבן בן יום1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם fraîche או שמנת חמוצהקרם fraîche או שמנת חמוצה2largesביצים, מקציפים כדי להתמזגביצים, מקציפים כדי להתמזג11 קילו קישואים,מרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט, רצוי מגורד טריאגוז מוסקט, רצוי מגורד טרי2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץ דקבצל ירוק קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמבושל (או שלוש שקיות 10 אונקיה קפוא, מופשר) תרד, סחוט יבש, קצוץ דקמבושל (או שלוש שקיות 10 אונקיה קפוא, מופשר) תרד, סחוט יבש, קצוץ דק5קילוגרםבשר בקר עומד 5-עצם צלוי צלוי (10-13 ק בשר בקר עומד 5-עצם צלוי צלוי (10-13 ק "ג), עצם chine הוסר, שומן גזוז עד 1/4" עובי