בייקון לימון ובצל אדום עם כבד של עגל
בייקון לימון ובצל אדום עם כבד של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, קליפת לימון, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כבד עגל מוקפץ עם בצל, לימון ומרווה, כבד עגל ובצל, ו כבד השוק של Grammie Bea ובצל.
הוראות
במחבת עם מסגרת בגודל 10 על 15 אינץ', הניחו פרוסות בייקון זה לצד זה.
אופים בתנור 350 במשך 15 דקות.
מערבבים סוכר וקליפת לימון. עם האצבעות שלך, באופן שווה לטפוח תערובת על פרוסות בייקון, מכסה לחלוטין.
להחזיר מחבת לתנור ואופים עד בייקון הוא השחמה היטב, 12 עד 15 דקות. עם מרית רחבה, להעביר בייקון למדף; לגרד טפטוף סוכר מחבת ולשים על בייקון.
בינתיים, לשטוף את הכבד, לטפוח יבש, לקצץ ולהשליך כל קרום קשה.
חותכים כבד לתוך 4 חלקים שווים.
במחבת nonstick 10-12 אינץ', לשלב בצל, מיץ לימון וחמאה. מערבבים על חום גבוה עד בצל הם רפויים מעט השחמה, על 15 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים עד נבול. תל בצל על מגש ovenproof; לסדר בייקון בשכבה אחת לצד. שים בתנור 150. לנגב מחבת נקייה.
הגדר מחבת מעל חום גבוה ולהוסיף שומן בייקון שמורות. כבד מעיל עם קמח, מתנער עודף. כאשר שומן חם, להוסיף כבד. חום בכל צד, הופך לפי הצורך עד בקושי ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), על 5 דקות בסך הכל.
לנקז כבד בקצרה על מגבות, ולאחר מכן להוסיף מגש.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.