ביסקוטי חמוציות-תפוז
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי אוכמניות ותפוזים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-40 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 12%. נסו ביסקוטי תפוזים חמוציות, ביסקוטי תפוזים וחמוציות, ו ביסקוטי חמוציות-תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר, שמן, קליפת תפוז, וניל וביצים. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה. על גיליון עוגיות ungreased, צורה חצי בצק בכל פעם לתוך מלבן 10x3 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים מלבן לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. הפעל פרוסות לחתוך צדדים למטה על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות יותר, הופך פעם אחת, עד חום פריך וקליל. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.