ביסקוטי שקדים שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ביסקוטי שקדים שוקולד. מתאים ל-13 ומחירו 19 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוטי שקדים שוקולד, ביסקוטי שוקולד שקדים, ו ביסקוטי שוקולד ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים ושוקולד חצי מתוק עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים גרגרי קפה במים חמים; מקציפים לתערובת שוקולד.
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש שקדים. על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, מעצבים בצק ל -12 אינץ'. איקס 3-אין. מלבן.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 28-30 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב במשך 10 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -13 פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים 20-25 דקות או עד שהם יציבים ופריכים, הופכים פעם אחת.
מטפטפים שוקולד לבן מעל ביסקוטי; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.