קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות13
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שקדים שוקולד

ביסקוטי שקדים שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ביסקוטי שקדים שוקולד. מתאים ל-13 ומחירו 19 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוטי שקדים שוקולד, ביסקוטי שוקולד שקדים, ו ביסקוטי שוקולד ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים ושוקולד חצי מתוק עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים גרגרי קפה במים חמים; מקציפים לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש שקדים. על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, מעצבים בצק ל -12 אינץ'. איקס 3-אין. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
( 23)( 23)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 28-30 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -13 פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים 20-25 דקות או עד שהם יציבים ופריכים, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
מטפטפים שוקולד לבן מעל ביסקוטי; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ביסקוטיביסקוטי