ביצים אפויות ברוטב עגבניות עם גבינת ריקוטה
ביצים אפויות ברוטב עגבניות עם גבינת ריקוטה היא ללא גלוטן וקמאיות ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 106 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריקוטה תוצרת בית של דן קלוגר עם ביצים אפויות ורוטב עגבניות, ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ו דלעת ספגטי אפויה עם רוטב עגבניות וריקוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, 1 פטרוזיליה, נענע ושום. לבשל, ערבוב, עד הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את החומץ ומאפשרים לו להתאדות לחלוטין.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת מעט, על 15 דקות.
הסר את השום והפטרוזיליה ולהשליך.
מוסיפים את הפטרוזיליה והזיליקום לרוטב ומערבבים פנימה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומחלקים אותו בין 4 קערות חסינות לתנור נמוכות, תוך שמירה על 1 כוס. לפצח 2 ביצים לתוך כל קערה. כף גדושה של ריקוטה ליד הביצים. ואז למעלה עם קצת יותר של רוטב שמורות 2 כפות פרמזן.
אופים עד חלבונים ביצה הם רק אטום (חלמונים עדיין צריך להיות רך), 24 עד 28 דקות, סיבוב גיליון באמצע.תן לו לטחון טוב של פלפל שחור ופיזור של גבינת פרמזן הנותרים.