ביצים, בייקון ונקניקיות, למשוך Aparts
Aparts משיכה ביצה, בייקון ונקניק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו אדמה o כל-חווה טבעית-ביצים טריות, בצל ירוק, נקניק חזיר בתפזורת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בייקון-גבינה Pull-Aparts, בייקון וגבינה Aparts, ו Pull-Aparts לטבול תרד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מחבת 7 אינץ ' חום; לבשל נקניק ובייקון על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז. מגניב מעט; נקניק קרמבל.
בינתיים, להפריד בצק לתוך 8 ביסקוויטים; לחתוך כל אחד לרבעים. בקערה גדולה, להכות ביצים עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
מוסיפים חתיכות ביסקוויט לביצים; בעדינות לזרוק מעיל באופן שווה.
מוסיפים תערובת נקניק מקורר וכל שאר החומרים למעט גבינה; בעדינות לזרוק עד מעורבב. תערובת כפית לתבנית אפייה; לארגן חתיכות ביסקוויט בשכבה אחת. למעלה עם גבינה.
אופים 35 עד 45 דקות או עד המרכז מוגדר ביסקוויטים הם חום זהוב.