ביצים עלומות עם גבינת פטה אפויה וזיתים
ביצים עלומות עם Fetan אפוי וזיתים נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מרווה, ביצים, פוקצ'ה רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה, ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה, ו ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 6 אינץ ' מהחום. להביא מחבת גדולה ועמוקה של מים לרתיחה.
מברשת פוקצ ' ה עם שמן זית צלוי עד קלוי קלוי. שים לוח פטה לתוך כל אחד 6 מנות גראטן בודדים.
טפטוף כל לוח עם 1 כפית של השמן.
מפזרים קלות עם פלפל חלב צלוי במשך 2 עד 3 דקות, עד משחימים קלות רוחשות.
בינתיים, לפצח את הביצים אחד בכל פעם לתוך קערה קטנה, ואז להחליק אותם לתוך המים הבוערים. לחלוט עד הלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את הביצים למאכלים המוקרמים ומתבלים במלח.
מפזרים פלפל חלב, זיתים ומרווה.