ביצים שטניות
ביצים "שטניות" יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך רוטב לסלט, ביצים, עשבי תיבול חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוגת עוגיות שטנית מענגת, ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק, ו חתן ביצים: ביצים קשות מטוגנות תאילנדיות ברוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מניחים ביצים בשכבה אחת; מוסיפים מספיק מים קרים לכסות ביצים ב 1 אינץ'. כיסוי; חום לרתיחה.
הסר מהחום; תן לעמוד מכוסה 15 דקות. בעוד הביצים עומדות, חותכים עשבי תיבול וירקות שונים לקישוט.
מסננים ביצים; מיד במקום במים קרים עם קוביות קרח, או להפעיל מים קרים על ביצים עד מקורר לחלוטין. כדי להסיר פגז, לפצח אותו על ידי הקשה בעדינות בכל רחבי; רול בין הידיים כדי לשחרר. פיל, מתחיל בקצה גדול.
חותכים כל ביצה לאורך לשניים. להחליק חלמונים לתוך קערה קטנה; מחית עם מזלג.
מערבבים מיונז וחרדל לחלמונים. ממלאים את הלבנים בתערובת חלמון ביצה, עוטפים אותו קלות.
מפזרים פפריקה, ומקשטים עם עשבי תיבול וירקות רצויים לעשות פרצופים. מכסה באופן רופף, ומקרר עד 24 שעות.