תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי : צלי טוסקני. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות, עגבניות שימורים, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, סיר צלי טוסקני מבושל איטי, ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומשחימים את הצלי מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את הצלי לבישול איטי של 4-6 ליטר. לשומן שנותר במחבת, מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים כדי לצפות את הירקות; מעבירים את התנור.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
יוצקים את היין למחבת ולגרד את כל חתיכות השחמה; להוסיף את התוכן של המחבת אל התנור, יחד עם פטריות, מלח, אורגנו, ועגבניות (בתוספת 1 כוס של הנוזל שלהם). מבשלים 8 שעות על אש נמוכה, או 4 שעות על חום גבוה.