מנה אחת מכילה 8625 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 211 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך סוכר חום, קמח עוגה, קרקרים כדי לבנות סככה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), בית זנגביל, ו "בית הממתקים של אומה" (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: בסיס קרטון כבד עבור תיק מאפה הבית עם קצה רגיל בינוני וטיפ רגיל קטן
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
3
במיקסר מצויד מצורף משוט, קרם את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
5
הוסף את הביצים 1 בכל פעם עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
6
מוסיפים את המולסה ווניל ומערבבים. מנפים יחד את הקמח, זנגביל, קינמון, סודה לשתיה, ציפורן ומלח. עבודה בקבוצות, וערבוב לאחר כל תוספת רק עד בשילוב, מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה-סוכר. לעצב את הבצק לדיסק עבה, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
מולסה
וניל
חמאה
ציפורן
ג ' ינג ' ר
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
עוטף
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F ו גריז 2 סדינים עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
על משטח מקומח קלות, מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים כל חתיכה החוצה לסדין עבה 1/4 אינץ ' גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
העבירו את דפי הבצק לסדינים, ולאחר מכן חתכו את הצורות הנדרשות עם התבניות שלכם (ראו תבניות הבית של Gingerbread להלן).
מרכיבים שתצטרך
בצק
10
אופים עד נוקשה וטוסט y, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
בואו להתקרר לחלוטין.
12
הפוך את הדובדבן המלכותי: במערבל עומד מצויד מצורף whisk, מקציפים את הסוכר של ממתקים וחלבונים ביצה יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חלבונים
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
13
הוסף יותר סוכר, אם יש צורך, כדי להגיע עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
14
להרכיב ולקשט את הבית: דבק קירות הבית יחד על ידי הגדרת אותם על בסיס הקרטון, ו צנרת הדובדבן המלכותי במפרקים עם קצה רגיל בינוני מבפנים. Prop הצדדים עם בקבוקי יין או סודה ולתת להגדיר במשך 30 דקות. לצרף את חתיכות הגג, באמצעות הדובדבן באותו אופן
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
פופ
יין
15
באמצעות מרית כדי להחיל את הדובדבן, דבק מיני wheats חלבית על הגג כדי להיראות כמו שכשוך. צרף את הדלת הקדמית, עם צירים עשויים הדובדבן (להשאיר אותו פתוח כדי להיות מזמין יותר). לקשט כמו שאתה אוהב, בעקבות ההצעות ברשימת המרכיב, באמצעות הדובדבן כדבק, במידת הצורך. השתמש עצה פשוטה קטנה עבור כל סגנון filigree עבודה קו דקורטיבי, ייתכן שתרצה. * מטבחי רשת מזון אזהרת ביצים גולמיים מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
ציפוי
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
1
שקיות נייר חומות, לפי הצורך
1
שני קירות קדמיים ואחוריים: 5 אינץ 'גבוה על ידי 8 אינץ' ארוך.
2
לגזור 2 חלונות מכל קיר, ו 2 1/2 על ידי 1 1/2 אינץ ' דלת באחד.
3
שני קירות צד בצורת בית (משולש על ריבוע): 5 אינץ 'גבוה על ידי 6 אינץ' ארוך, עם משולש 7 אינץ ' גבוה על גבי (לחתוך הכל 1 חתיכת).
4
חותכים חלון 1 מכל צד.
5
שתי חתיכות גג תלויים: 4 1/2 אינץ 'רחב על ידי 9 אינץ' ארוך.