בליני מחיטה מלאה עם טפנד זיתים ירוק
בליני מחיטה מלאה עם טפנד זיתים ירוק עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו בסיר, שקדים, אנשובי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), טפנד זיתים ירוק, ו טפנד זיתים ירוק.
מרכיבים מנות :
1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שמרים פעילים יבשים 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שקדים פרוסים דק 2 פילה פילה אנשובי, לחתוך לחתיכות 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא פלפל שחור טחון טרי 3 (חוֹרֶף) חמאה מומסת לטיגון 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צלפים, מנוקז ושטוף 3 ביצים, מופרדות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא הערה: קמח מחיטה מלאה שהועלה עם שמרים מעניק עומק של טעם כי הוא שווה את ההמתנה עבור הבלילה לעלות. בליני יכול להתבצע קדימה התחמם בתנור רק לפני ההגשה 4 שיני שום, חתוכות לחתיכות 14 כל מנות: 241 קלוריות; 6 גרם חלבון; 16 גרם פחמימות; 3 גרם סיבים; 18 גרם שומן; 4 גרם שומן רווי; 56 מ " ג. כולסטרול; 231 מ " ג. נתרן 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק זיתים ירוקים מגולענים 1 מיץ לימון 414 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חלב, מחולק 2 בעוד החלב מתקרר, מפזרים את השמרים על המים החמים, ולאחר מכן מערבבים לשלב. מניחים אותו בצד עד שהוא מתמוסס ומתחיל לבעבע, על 5 דקות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא טפנד זיתים ירוק 1 פלפל אדום 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים חמים 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים קרים 2 פרוסות לחם לבן, קרוע לחתיכות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח מחיטה מלאה, עדיף אדמת אבן 1 קטן 1. בסיר קטן, לחמם את החלב על חום גבוה רק עד שזה מגיע לרתיחה טובה (לא לתת לו לרתוח), ואז להסיר מחום לקרר את החלב לפושר 1 זמן כולל: שעה, 15 דקות, בתוספת זמן עולה