במיה אינדיאנית ממולאת בתבלינים
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו כורכום, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו במיה הודית מתובלת, במיה בסגנון הודי קל, ו שרימפס בגריל מתובל הודי במיה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ב 2 כפות. שמן במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב, עד חום זהוב עמוק, על 15 דקות; להעביר לקערה כמו מבושל ומתבשל עם מלח.
Trim במיה גבעולים ללא תרמילים חודרים (להשאיר קצת גזע על).
מערבבים 1/2 כפית. מלח ותבלינים (אבל לא מיץ לימון, אם משתמשים) בקערה. חתוך כל תא במיה לאורכו מלמטה עד 1/2 פנימה. מהטיפ. לתקוע אצבע לתוך חריץ להחזיק אותו פתוח וכאלה עם כמה תבלינים.
מוסיפים במיה ונפט שנותר למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד השחמה קלה, 5 דקות, מפנה מחבת מדי פעם.
הוסף 1/2 כוס מים ומיץ לימון, אם משתמשים; במהירות לכסות ומבשלים עד במיה הוא רך-פריך, 5 דקות. לזרוק בעדינות עם בצל.
* לקנות בשווקים הודיים או ב worldspice.com.