קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 40 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

במיה כבושה

במיה כבושה
צריך מתאבן צמחוני? במיה כבושה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 120 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו את ערכת שימורים, חומץ, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה.

הוראות

1
מביאים canner חצי מלא עם מים לרתיחה; מבשלים. בינתיים, מניחים צנצנות בתוך סיר גדול עם מים לכסות; להביא לרתיחה, ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר צנצנות חמות 1 בכל פעם באמצעות מרים צנצנת.
4
לארוז במיה לתוך צנצנות חמות, מילוי 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
5
מקום 1 פלפל, 1 שן שום, ו 1 כפית. זרעי שמיר בכל צנצנת. להביא חומץ, מלח, סוכר, ו 4 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
זרע שמירזרע שמיר
חומץחומץ
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
6
יוצקים מעל במיה, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
7
נגב צנצנת חישוקים; לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
8
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
הוסף מים רותחים נוספים לפי הצורך כדי לכסות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
10
מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
הסר מהחום. צנצנות מגניב ב קנר 5 דקות.
12
העברת צנצנות ללוח חיתוך; מגניב 12 עד 24 שעות. בדוק חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכז כל מכסה. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר ויבש בטמפרטורת החדר עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך