במיה כבושה
צריך מתאבן צמחוני? במיה כבושה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 120 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו את ערכת שימורים, חומץ, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה.
הוראות
מביאים canner חצי מלא עם מים לרתיחה; מבשלים. בינתיים, מניחים צנצנות בתוך סיר גדול עם מים לכסות; להביא לרתיחה, ומבשלים.
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים.
הסר צנצנות חמות 1 בכל פעם באמצעות מרים צנצנת.
לארוז במיה לתוך צנצנות חמות, מילוי 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מקום 1 פלפל, 1 שן שום, ו 1 כפית. זרעי שמיר בכל צנצנת. להביא חומץ, מלח, סוכר, ו 4 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים מעל במיה, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
נגב צנצנת חישוקים; לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
הוסף מים רותחים נוספים לפי הצורך כדי לכסות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 10 דקות.
הסר מהחום. צנצנות מגניב ב קנר 5 דקות.
העברת צנצנות ללוח חיתוך; מגניב 12 עד 24 שעות. בדוק חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכז כל מכסה. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר ויבש בטמפרטורת החדר עד 1 שנה.