בננה ספליט גלידת כריכים
בננה ספליט גלידת כריכים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, בוטנים קלויים יבשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בננה ספליט גלידת כריכים, בננה ספליט גלידת כריכים, ו בננה ספליט גלידת כריכים.
הוראות
כדי להכין עוגיות, לשלב סוכר וקמח, ערבוב עם מקצף.
להוסיף וניל וביצה; לנצח עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות. מכסים ומקררים 2 שעות.
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר קלף. צייר 6 (3 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך. כפית על 1 כף הבלילה למרכז של כל מעגל נמשך; להפיץ הבלילה לקצה החיצוני של כל מעגל.
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. בזהירות להסיר עוגיות מנייר, מגניב לחלוטין על מדפים תיל. חזור על הנוהל עם הבלילה שנותרה, שימוש חוזר בנייר הקלף.
כדי להכין מילוי, לשלב גלידה ובננה בקערה צוננת, ערבוב טוב.
מניחים 1/4 כוס בוטנים בקערה רדודה.
מניחים 1 עוגייה על כל אחד 6 צלחות. בזהירות להפיץ על תערובת גלידה 1/3 כוס מעל צד שטוח של כל עוגייה. למעלה עם עוגיות שנותרו, צדדים שטוחים למטה, לחיצה בעדינות. מגלגלים קלות את הצדדים של כל כריך בבוטנים.
למעלה כל כריך עם 1 כף ציפוי מוקצף, 1 סירופ שוקולד כף, הנותרים 1 בוטנים כפית, ודובדבן 1.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "