בננות פוסטר נטול גלוטן, ו קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לכו לחנות ותביאו רום, בננות, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר II, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הסוכר, החמאה והקינמון במחבת פלמבה או במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים את המחבת על אש נמוכה או על מבער אלכוהול או על גבי התנור ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס. מערבבים את ליקר הבננה ולאחר מכן מניחים את הבננות במחבת. כאשר חלקי הבננה מתרככים ומתחילים להשחים, מוסיפים בזהירות את הרום. המשך לבשל את הרוטב עד הרום חם ולאחר מכן להטות את המחבת מעט כדי להצית את הרום. כשהלהבות שוקעות, הרימו את הבננות מהמחבת והניחו ארבע חתיכות על כל חלק של גלידה. בנדיבות כפית רוטב חם מעל החלק העליון של הגלידה ומגישים מיד.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורס Pazo das Bruxas Albarino. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.