קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בס ים עם Edamame-קרום שיפון

בס ים עם Edamame-קרום שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם Edamame-שיפון קרום. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 666 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פלפל קאיין, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו בס ים צרוב עם קרום לימון חריף, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העירית קצוצה בגסות עם השמן וקמצוץ נדיב של מלח במהירות גבוהה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להעביר את שמן צ ' ייב לצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה עד למכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לנקז ביסודיות. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer או הדיסק העדין של טחנת מזון בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
5
בסיר קטן, להמיס 2 כפות של החמאה במחצית וחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים לתפוחי האדמה, מתבלים במלח ומערבבים עד לקבלת חלקה. מערבבים בכל אבל 2 כפות של שמן צ ' ייב ולשמור חם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את פולי הסויה ומרתיחים מעל חום גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
9
לנקז ולתת מגניב, ואז דק קוצצים.
10
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את פולי סויה קצוץ ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוחש, על 2 דקות. מערבבים את פירורי הלחם ואת 2 כפות של עירית קצוצה דק מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פולי סויהפולי סויה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מתבלים את הדגים משני הצדדים עם מלח וקיין. במחבת nonstick גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את הדג, צד העור למעלה, ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות. הפעל את הדגים ומבשלים 1 דקה יותר, או עד רק מבושל דרך. הפעל את הדגים שוב כפית את קרום סויה על גבי כל פילה, הקשה קלות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
תלולית פירה במרכז כל צלחת ולהגדיר את הדגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
לטפטף את שמן הצ ' ייב הנותר סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.