בס ים עם Edamame-קרום שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם Edamame-שיפון קרום. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 666 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פלפל קאיין, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו בס ים צרוב עם קרום לימון חריף, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העירית קצוצה בגסות עם השמן וקמצוץ נדיב של מלח במהירות גבוהה עד חלקה.
להעביר את שמן צ ' ייב לצנצנת.
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה עד למכרז, על 20 דקות.
לנקז ביסודיות. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer או הדיסק העדין של טחנת מזון בחזרה לסיר.
בסיר קטן, להמיס 2 כפות של החמאה במחצית וחצי.
מוסיפים לתפוחי האדמה, מתבלים במלח ומערבבים עד לקבלת חלקה. מערבבים בכל אבל 2 כפות של שמן צ ' ייב ולשמור חם על חום נמוך מאוד.
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את פולי הסויה ומרתיחים מעל חום גבוה במשך 5 דקות.
לנקז ולתת מגניב, ואז דק קוצצים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה.
מוסיפים את פולי סויה קצוץ ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוחש, על 2 דקות. מערבבים את פירורי הלחם ואת 2 כפות של עירית קצוצה דק מתבלים עם מלח.
מתבלים את הדגים משני הצדדים עם מלח וקיין. במחבת nonstick גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הדג, צד העור למעלה, ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות. הפעל את הדגים ומבשלים 1 דקה יותר, או עד רק מבושל דרך. הפעל את הדגים שוב כפית את קרום סויה על גבי כל פילה, הקשה קלות לדבוק.
תלולית פירה במרכז כל צלחת ולהגדיר את הדגים על גבי.
לטפטף את שמן הצ ' ייב הנותר סביב הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.