בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוזים; 1, תרכיז מיץ תפוזים, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו בס מפוספס עם ירקות זעפרן וברוקולי מתובל Rabe, בס עם פסים בגוון כתום ושומר צלוי, ו בס פסים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חמאה, מיץ להתרכז, חומץ, זעפרן בסיר קטן כדי להתמזג. חמאה העונה לפי הטעם עם מלח גס ופלפל. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך חריצים אלכסוניים משני צדי הדגים במרווחים של 1 אינץ'. מסדרים דגים על תבנית אפייה מעוטרת.
מפזרים מיץ תפוזים טרי ומלח לתוך חריצים וחללים של דגים. מילוי חללים עם פרוסות תפוז (כ 3 לכל דג). לכסות באופן רופף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
מדפי גריל ספריי ודגים בנדיבות עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים סיר עם חמאה כתומה-זעפרן בקצה הגריל כדי להתחמם דרך, ערבוב מדי פעם. לארגן דגים על ברביקיו. גריל עד אטום במרכז, על 5 דקות לכל צד.
מגישים עם חמאה מתובלת וחמה.