בס פסים צלוי עם סלט עדשים חם
בס פסים צלוי עם סלט עדשים חם דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 185 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, פלפל, בצלים מקורמלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בס מפוספס ברוטב פסטו עם עגבניות חמות, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו בס פסים צלוי.
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא עדשים ומים 1 ליטר לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד עד עדשים רכים לנשוך, 25 עד 30 דקות.
לנקז ולחזור למחבת. מערבבים בצל מקורמל, פלפלים, חומץ, פטרוזיליה, כמון, 1/2 כפית מלח, קאיין.
בינתיים, לשטוף דגים להתייבש טפיחה.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל. מסדרים חתיכות מעט בנפרד במחבת אפייה מרופדת בנייר כסף 12 על ידי 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), כ 6 דקות.
סלט עדשים באותה מידה על ארבע צלחות ארוחת ערב. באמצעות מרית רחבה, העליון כל תל עם חתיכת דגים.
מגישים עם טריזי לימון לסחוט על דגים.