לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יפניים,אז נסו בס שחור במרק מיסו עם אודון ושיטאקים. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 188 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 1631 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, בצל ירוק, מיסו, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו טובה. מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו מרק אטריות אודון מיסו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שלב את המים, האצות ופתיתי הבוניטו בסיר של 4 ליטר והניח על אש בינונית-נמוכה. אפשר למים לאט לאט לרתיחה; זה אמור לקחת בערך 10 דקות. מכבים את האש מיד בדיוק כשהציר מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
Kelp
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הניחו למלאי לשבת במשך 1 עד 2 דקות ואז סננו את המוצקים. שמור 2 ליטר של דאשי להשתמש בעתיד כבסיס מרקים ותבשילים (זה ישמור במשך שבוע 1 במקרר או קפוא במשך מספר חודשים), ואת הנותרים ליטר להכין את מרק מיסו.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כף גדושה פלפל לבן
3
יוצקים את הדאשי לווק ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
הקציפו את המיסו לדאשי, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. זורקים פנימה את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דאשי.
מיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מצפים קלות את החלק התחתון של ספינת קיטור במבוק בגודל 12 אינץ ' בתרסיס בישול שאינו מקל. מתבלים את שני צידי פילה הדג במלח ופלפל; הניחו אותם זה לצד זה בספינת הקיטור, בצד העור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פילה דגים
6
חותכים את הג ' ינג ' ר לאורכו ברצועות ומניחים אותו על גבי הדג כדי שהטעם יוכל לחלחל; שים את הכוסברה מעל. מקננים את הבוק צ ' וי בספינת הקיטור, זה לצד זה, ומכסים במכסה הבמבוק. הגדר את ספינת הקיטור בתוך הווק, ואדים במשך 15 עד 20 דקות עד שהדג מבושל. מוציאים בזהירות את ספינת הבמבוק ומוסיפים למרק את אטריות האודון והבצל הירוק. מבשלים 1 דקה או עד שהאטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות אודון
בוק צ ' וי.
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בס שחור בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.