בצל אדום כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל אדום כבוש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל חלפיניו, סוכר, חומץ מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. 185 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו בצל אדום כבוש, איך: בצל אדום כבוש, ו בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים jalepeño ובצל בקערת ערבוב בינונית.
חומץ חום, מים, סוכר ומלח במחבת קטנה על חום גבוה, לטאטא עד הסוכר הוא מומס. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך על בצל. לחץ על בצל עם כף עד שקוע.
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר על גבי בצל ולחץ למטה עד רווי לחלוטין בנוזל כדי לשמור על בצל שקוע. אפשר לשבת עד בצל מתרככים ונוזל התקרר, כ 25 דקות. בצל ישמור ללא הגבלת זמן במיכל אטום במקרר.