בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל אדום כבוש מ 'המעדנייה היהודית Artisan בבית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם חומץ תפוחים, בצל, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית.
הוראות
מערבבים את הבצל, חומץ, סוכר, עלי דפנה, מקל קינמון, פלפל אדום מרוסק, אם שימוש, פלפל, ציפורן, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להרתיח במשך 1 דקה.
מוסיפים את הבצל ואז מסירים את המחבת מהחום. אפשר את הבצל ואת מלח כבישה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל לא מגיב עם מכסה הדוק הולם. מקררים במשך 1 יום כדי לאפשר את הטעמים להתמזג. הבצל האדום כבוש ישמור במקרר עד 1 חודש.