קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

בצל מקורמל ופוטסטיקים של חזיר

בצל מקורמל ופוטסטיקים של חזיר
בצל מקורמל ופוטסטיקים של חזיר יכולים להיות בדיוק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 55 קלוריות. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. צאו לחנות והרימו שיני שום, מלח, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל סיני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. נסו חזיר משוך וקזדילות בצל מקורמלות, חזיר משוך וקזדילות בצל מקורמלות, ו צלעות חזיר אפויות עם בצל מקורמל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת קטנה הקפיצו בצל בכפית 1 שמן קנולה עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים 30 דקות או עד להזהבה עמוקה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בינתיים מניחים שום על עובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מזלפים שמן קנולה שנותר. עוטפים נייר כסף סביב שום.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים בחום של 425 זוגות במשך 15-20 דקות. מגניב במשך 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
סוחטים שום מרוכך לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הפטריות, המים, עמילן התירס, שמן השומשום, המלח, הפלפל והבצל המקורמל; מערבבים היטב. מפוררים נקניק מעל תערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
עמילן תירסעמילן תירס
שמן שומשוםשמן שומשום
פטריותפטריות
נקניקנקניק
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
7
מניחים 1 כף מילוי במרכז עטיפה אחת. (עד מוכן לשימוש, לשמור שנותר עטיפות מכוסה במגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש החוצה.) להרטיב קצה שלם עם מים. מקפלים את העטיפה מעל המילוי ליצירת חצי עיגול. לחץ על הקצוות בחוזקה כדי לאטום, לקפל את הצד הקדמי כדי ליצור שלושה עד חמישה קפלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מחזיק אטום קצוות, לעמוד כל כופתה על משטח אפילו; לחץ כדי לשטח תחתון. העקומה מסתיימת ליצירת צורת סהר. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי.
9
במחבת גדולה מחממים 1-1 / 2 כפיות שמן על אש בינונית-גבוהה. בקבוצות, מסדרים כופתאות עם הצד השטוח כלפי מטה בתבנית; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד שהתחתיות משחימות קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים 1/4 כוס מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים 4-6 דקות או עד שהמים כמעט נספגים והמילוי כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
לחשוף; לבשל עבור 1 דקה או עד תחתית הם פריך ומים הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
מגישים עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

פוטסטיקרים בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.