קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בשמן עמוק

בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בשמן עמוק
בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בשמן עמוק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, שוקולד צ'יפס, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק, בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק, ו בצק עוגיות מטוגן בשמן עמוק עם פלר דה סאל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים את הקמח, סודה לשתיה, ומלח לקערה ומערבבים אותו עם מקצף לשלב. תניח בצד. באמצעות מערבל יד או לעמוד, להכות את החמאה עד שהוא בהיר יותר בצבע. מוסיפים לאט סוכרים ומכים עד שהוא קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם ומכים עד שהם משולבים. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
3
מוסיפים את תערובת הקמח במהירות נמוכה, ואז מערבבים את שבבי השוקולד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
כדי ליצור את העוגיות: השתמש 2 כפיות של הבצק לגלגל אותו לכדורים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
5
שים את הכדורים על דף עוגיות. כאשר הם כולם עשו, לשים אותם לתוך המקפיא במשך כ -30 דקות כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
עבור הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים את הביצה וחצי סודה להקציף היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הוסף יותר סודה לפי הצורך עד הבלילה עבה ועקביות של שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מים מוגזיםמים מוגזים
1
מחממים את השמן בטיגון בשמן עמוק ל-350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
טובלים את כדורי הבצק הצוננים בבלילה ומניחים אותם בזהירות לתוך השמן החם. מטגנים כמה בכל פעם, הופכים אותם מעת לעת, עד שהם זהובים חום, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
3
מסננים על מגבות נייר ומגישים בעוד עדיין חם.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר