בקלה בסגנון ספרדי במרק עגבניות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף דל נתרן, קורנית sprig, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות, מרק עגבניות וכוסברה בסגנון כפרי, ו Pan con Tomate (טוסט בסגנון ספרדי עם עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
ניקוז.
3
בעוד אורז מבשל, לחמם מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים מלח, פפריקה ופלפל שחור; מפזרים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
הוסף דגים למחבת, צד העור למטה; לבשל במשך 3 דקות או עד השחמה קלות. להפוך את הדגים; להפחית את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף שאלוט, פלפל אדום, ושום; לבשל 4 דקות או עד שאלוט הם שקופים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים עגבניות, מרק, יין וקורנית; מביאים לרתיחה ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.