בקלה ופפילוט
Cod en Papillote הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, פילה בקלה, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו barramundi en papillote (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל ירוק ושום; לטגן עד רך.
חותכים 2 (12 אינץ') ריבועים של נייר קלף; מקפלים כל ריבוע לשניים, וחותכים כל אחד לצורת לב.
מניחים לבבות קלף על תבנית אפייה, ולפתוח שטוח. מעיל בצד פתוח של נייר קלף עם ספריי בישול ירקות.
מניחים פילה 1 על מחצית מכל לב קלף ליד הקמט. פטריות כפית באופן שווה על פילה; למעלה באופן שווה עם עגבניות.
שלב אורגנו והבא 4 מרכיבים, ומפזרים באופן שווה על פילה; העליון כל פילה עם עלה דפנה 1. תערובת בצל כפית באופן שווה על פילה.
מקפלים קצוות נייר מעל לאטום באופן מאובטח. החל עם קצוות מעוגלים של לבבות,קפלים וקצוות crimp של קלף כדי להפוך חותם אטום.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד מנות הם נפוחות מעט השחמה.
כדי לשרת, מניחים מנות על צלחות הגשה; חותכים פתח בחלק העליון של כל מנה, ומקפלים נייר בחזרה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו