בקר מוקפץ עם אטריות
בקר מוקפץ עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך משחת קארי, שמן צמחי, סטייק פלנק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אטריות אורז מוקפצות עם בשר בקר ותרד, שעועית שחורה קציצות בשר עם אטריות מוקפצות, ו 30 דקות מערבבים בשר קוריאני מטוגן אטריות שומשום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי ואורז אטריות; מבשלים עד רק מכרז, על 4 דקות.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים. בקערה בינונית, לטאטא יחד מרק, להדביק קארי ורוטב דגים.
במחבת גדולה, שמן חם על חום גבוה. מתבלים בשר בקר עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת בשכבה אחת. לבשל, ערבוב, עד כבר לא ורוד, על 4 דקות.
להוסיף זנגביל ושום למחבת; לטגן 30 שניות.
מוסיפים תערובת מרק, בשר בקר, אטריות וברוקולי למחבת ומטוגנים עד שהרוטב מתעבה והמרכיבים מחוממים דרכו.