בקר מוקרם
בשר מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . אם יש לך מלח ופלפל, חלב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו בקר מוקרם על טוסט, בשר בקר מוקרם, ו בשר מוקרם מרוסק על טוסט (S. O. s.) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
לטגן במשך 5 עד 10 דקות, או עד בשר הוא השחמה בצל שקוף; להפריש.
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית.
הסר מהחום ולהוסיף את הקמח, ערבוב ביסודיות.
מוסיף את החלב לאט, ערבוב כל הזמן, ולחזור לחום. המשך לערבב עד מעובה כדי עקביות הרצוי.
מוסיפים את תערובת הבשר השמורה, האפונה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.