קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

בקר מוקרם

בקר מוקרם
בשר מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . אם יש לך מלח ופלפל, חלב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו בקר מוקרם על טוסט, בשר בקר מוקרם, ו בשר מוקרם מרוסק על טוסט (S. O. s.) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטגן במשך 5 עד 10 דקות, או עד בשר הוא השחמה בצל שקוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
3
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום ולהוסיף את הקמח, ערבוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיף את החלב לאט, ערבוב כל הזמן, ולחזור לחום. המשך לערבב עד מעובה כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
6
מוסיפים את תערובת הבשר השמורה, האפונה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
אפונהאפונה