בקר מלוח עם סלק & חזרת להתענג
אם יש לך בערך 2 שעות ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, בקר מלוח עם סלק & חזרת להתענג יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חזרת, גלגלית זהובה סוכר, פטרוזיליה, חומץ בלסמי. עם כפית נסו צלוי צלעות בקר עם סלק וחזרת, המבורגר בקר וצ'וריסו עם סלק להתענג, ו רוסטביף קר עם סלט סלק וקרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבשר במחבת כי הוא גדול מספיק כדי להתאים אותו ואת כל הירקות. מכסים אותו במים ומביאים לרתיחה, ברפרוף את הקצף שמגיע אל פני השטח. להטות את הבצל והפטרוזיליה לתוך הסיר ומבשלים בעדינות עבור 1 hr, ברפרוף לפי הצורך.
מוסיפים את הגזר ומבשלים במשך 30 דקות. לבסוף, להוסיף את הכרישה ומבשלים במשך 30 דקות יותר. הבשר מוכן כאשר הוא מרגיש רך כאשר נדחף עם מזלג.
בעוד הבשר מבשל, מערבבים את הסלק ואת חזרת עם הסוכר והחומץ עד שהסוכר נמס. הסר את הבשר והנח אותו על לוח. תוציא את הגזרים והכרישה לתוך צלחת הגשה. פורסים את הבשר ליד השולחן ומגישים עם הירקות ועורקי סלק להתענג אבל להזהיר את כולם כי קצת הולך דרך ארוכה! אתה יכול גם להציע קצת נוזל בישול לטפטף מעל אם מישהו רוצה את זה.