מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
להעביר את הבשר עם מיציו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הפטריות ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות ושחררו את רוב המים שלהם, על 5 דקות. להחזיר את הבשר ומיצים למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מפזרים את הקמח ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
9
מוסיפים את מרק הבשר, היין, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה ומקטין מעט, 5 דקות. מערבבים את היוגורט ומבשלים 1 דקה יותר. כפית את התערובת על האטריות ומקשטים עם פטרוזיליה.