בקר פהיטות עם פיקו דה גאלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fajitas בשר בקר עם פיקו דה גאלו. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים, טורטיות קמח, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו בקר פהיטות עם פיקו דה גאלו, פהיטות בגריל עם פיקו דה גאלו, ו טורטיות בשר טחון פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב איטלקי ותיבול פהיטה בצלחת רדודה או שקית פלסטיק zip-top; מוסיפים סטייק. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מחממים גריל חשמלי דו צדדי מגע מקורה על פי הוראות היצרן על גבוה.
מניחים סטייקים על מתלה גריל, מכסה סגור, וגריל 10 דקות (מדיום-נדיר) או במידה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים, ולתת לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייקים באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד, ומגישים עם טורטיות, גבינה, ו פיקו דה גאלו.
הערה: בעת שימוש בגז חיצוני או גריל פחם, סטייקים גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
במשך 8 דקות. הפעל וגריל 5 דקות יותר או במידה הרצויה של doneness. המשך לפי ההוראות. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מקורמיק Fajita תיבול.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.